• امروز : چهارشنبه, ۲۸ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 18 December - 2024
کل 755 امروز 0
0
0

10 ویژگی افراد چاپلوس و پاچه خوار در سیستم مدیریتی بهداشت و درمان

  • کد خبر : 4249
  • ۱۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۷
10 ویژگی افراد چاپلوس و پاچه خوار در سیستم مدیریتی بهداشت و درمان

ده ویژگی افراد چاپلوس و پاچه خوار در سیستم مدیریتی بهداشت و درمان به صورت مختصر به شرح زیر است. تمجید و تعریف بیش از حد: این افراد به طور مکرر و اغراق‌آمیز از مدیران و تصمیم‌گیرندگان تعریف و تمجید می‌کنند، حتی زمانی که نیازی به این کار نیست. پیروی بی‌چون و چرا: آنها به […]

ده ویژگی افراد چاپلوس و پاچه خوار در سیستم مدیریتی بهداشت و درمان به صورت مختصر به شرح زیر است.

تمجید و تعریف بیش از حد: این افراد به طور مکرر و اغراق‌آمیز از مدیران و تصمیم‌گیرندگان تعریف و تمجید می‌کنند، حتی زمانی که نیازی به این کار نیست.

پیروی بی‌چون و چرا: آنها به جای داشتن نظرات و ایده‌های مستقل، به دنبال تأیید و رضایت مدیران هستند و از نقد سازنده و بیان واقعیت‌ها خودداری می‌کنند.

نفع شخصی: هدف اصلی این افراد اغلب کسب مزایا و موقعیت‌های بهتر از طریق ارتباطات و چاپلوسی است، نه ارتقای کیفیت سیستم یا خدمات.

عدم تحمل رقابت: افراد چاپلوس معمولاً از دیگران که توانمندی و استعداد بیشتری دارند، احساس تهدید می‌کنند و سعی می‌کنند با تملق و خوش‌خدمتی، رقابت را به نفع خود منحرف کنند.

مخفی کردن ناکارآمدی‌ها: این افراد سعی می‌کنند با پنهان کردن مشکلات و نواقص، از انتقاد به مدیریت جلوگیری کنند تا همچنان در موقعیت‌های خود باقی بمانند.

بی‌ثباتی در رفتار: این افراد بسته به اینکه چه کسی در موقعیت قدرت قرار دارد، رفتار و نظرات خود را تغییر می‌دهند تا همیشه مورد تأیید باشند.

تحریف واقعیت‌ها: آنها تمایل دارند اطلاعات را به نحوی تغییر دهند که همیشه به نفع مدیران و تصمیم‌گیرندگان باشد، حتی اگر واقعیت چیزی خلاف آن باشد.

تمایل به منزوی کردن دیگران: این افراد سعی می‌کنند با تملق‌گویی و جلب اعتماد مدیران، دیگر افراد کارآمد را از حلقه تصمیم‌گیری و قدرت دور کنند.

نقص در انتقادپذیری: این افراد نمی‌توانند انتقادهای سازنده را بپذیرند و هر گونه انتقادی را تهدیدی برای موقعیت خود می‌دانند و به مقابله با آن می‌پردازند.

عدم خلاقیت و نوآوری: به دلیل تمرکز بیش از حد بر جلب رضایت مدیران و حفظ موقعیت، آنها کمتر به فکر راه‌حل‌های نوآورانه و خلاقانه برای بهبود کارها هستند و بیشتر به تکرار روش‌های قدیمی می‌پردازند.

لینک کوتاه : https://behdashtian.com/?p=4249

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.